Fototest binnenkort volledig vernieuwd!

| October 3, 2012

Beste lezers,

Omstreeks oktober 2009 ben ik gestart met dit blog/nieuwsportaal rondom fotografie. Na een succesvolle start, waarbij ik al snel duizenden bezoekers per maand ontving, ben ik enige tijd geleden gestopt met het bijhouden van deze website. Ik kwam er simpelweg niet meer aan toe. Daarnaast heb ik nog een ander weblog over muziekproductie wat de nodige tijd opslokt.

Het bloed kruipt echter waar het niet kruipen kan. Ik heb dan ook besloten om een herstart te maken met Fototest. Dit keer wil ik het iets grondiger aanpakken en zal de site dan ook qua vormgeving volledig restylen. De wijzigingen zullen gewoon beetje bij beetje doorgevoerd worden.

Mochten jullie goede tips, feedback of suggesties hebben…. Schroom dan niet en stuur me een mailtje op tony[at]fototest.nl .

Tot snel op deze website!

Hartelijke groet,

Tony Schreurs

 

 

Be Sociable, Share!

Tags:

Category: Nieuws

Comments are closed.

banner ad
Get Adobe Flash player