GOUD AWARD EN ZILVERMASTER TITEL VOOR FOTOGRAAF GUIDO PELGRIM

| March 28, 2013

prijs11 maart 2013

. Fotograaf Guido Pelgrim uit Terborg wint goud bij een wedstrijd van vakorganisatie Master Photographers Network (MPN). Hij heeft de eerste prijs behaald van 40 aanwezige fotografen uit heel Nederland. De prijsuitreiking vond plaats in Terneuzen tijdens het voorjaarscongres van deze fanatieke club. Het thema van de fotowedstrijd was deze keer “energie”.

De jury bestaande uit een drietal gerenommeerde fotografen uit binnen en buitenland, gaven Guido deze Gouden Award voor zijn creatieve benadering van het thema, de foutloze uitvoering en de compleet vernieuwende afdruktechniek/ presentatie. Hij kreeg dan ook de maximaal aantal te behalen punten. De wedstrijd vormde een onderdeel van het jaarlijkse voorjaarscongres van MPN, dat dit weekeinde in Terneuzen plaatsvond. Een hoge klassering is een prestigieuze zaak, aangezien deelnemende fotografen stuk voor stuk specialisten zijn in reclame, portretfotografie en bruidsfotografie. Bovendien wordt iedere Master fotograaf beoordeeld door een jury op zijn fotografie, professionele aanpak en het eindresultaat. Een kwalificatie wordt daardoor een garantie voor hoogstaande fotografie.

De fotograaf uit Terborg heeft afgelopen jaren verschillende wedstrijden gewonnen zowel binnen MPN als daarbuiten. Hij heeft onder andere de Bruidsfoto Award meerdere malen gewonnen en heeft eervolle vermeldingen gekregen in nationale en internationale wedstrijden. Ook heeft de fotograaf verschillende lezingen gegeven aan diverse vakfotografen.

Guido Pelgrim heeft afgelopen weekend een upgrade gekregen van zijn titel naar ZilverMaster. Overhandigd door de voorzitter van de organisatie Geert van de Ven.

Master Photographers Network is een netwerk van professionele fotografen die met name werkzaam zijn in de portret-, bruids-, en bedrijfsfotografie. MPN is op 1 januari 2013 van start gegaan en komt voort uit een bundeling van de vooraanstaande fotografen organisaties DIPP en Colour Art Photo. Het beste van het 20-jarige gedachtegoed van de DIPP en Colour Art Photo. Aanstormend talent kan leren van de ervaringen van ‘de oude rotten in het vak’ en omgekeerd kunnen de ‘routiniers’ geïnspireerd raken door de frisse ideeën van de ‘nieuwkomers’.( www.masterphotographersnetwork.nl)

Binnenkort komt er een nieuwe mobile site van Guido Pelgrim Fotogragie dus mocht je meer informatie willen kijk dan op www.guidopelgrim.nl of loop de studio aan de Walstraat nummer 23 in Terborg eens binnen.

Be Sociable, Share!

Tags: , , ,

Category: Fotografie, Nieuws

Comments are closed.

banner ad
Get Adobe Flash player