Het Nederlandse Fotoalbum.nl breidt zich uit naar Spanje.

| June 18, 2013

Het volgende artikel is een persbericht van Fotoalbum.nl:

Fotoalbum B.V. biedt haar online fotoalbums en fotoproducten aan op de Spaanse markt. Spanje is het vierde Europese land waar Fotoalbum nu actief is. Fotoalbum heeft in het afgelopen jaar een aanzienlijke groei doorgemaakt in Nederland, België en Frankrijk en de uitbreiding naar Spanje past in haar Europese strategie.

Europese Strategie

Menno Elsenga, algemeen directeur: Ondanks de economische crisis zijn er nog genoeg kansen in de Europese markt. Juist de landen die door de economische malaise vaak over het hoofd worden gezien, kunnen veel kansen bieden. Door in ieder land te werken met sterke domeinnamen en dit te combineren met country managers is gebleken dat we zeer snel kunnen groeien. Daarom zijn we ook van plan om onze activiteiten uit te breiden naar andere landen. Hierbij zullen we ook kijken we naar
mogelijke overnames.

Waarom Spanje nu kansen biedt

Op dit moment wordt de Spaanse markt bezet door een relatief klein aantal aanbieders en wij zien voldoende ruimte om daar tussen te komen. Daarnaast willen we op deze markt aanwezig zijn zodra de Spaanse economie weer gaat groeien.

Innovatie en kwaliteit

Menno Elsenga: Het geheim zit in de juiste connectie met onze gebruikers. Dit jaar werden we dan ook door de Consumentenbond als beste beoordeeld, iets waar we zeer trots op zijn. Opmerkelijk is dat we in Nederland een verschuiving zien in de richting van het online werken. Fotoalbum zal daarom halverwege dit jaar met een vernieuwende toepassing komen om fotoalbums te maken. Hierbij focussen we ons echt op het online gebruik en het gebruik van tablets.

Over Fotoalbum

Fotoalbum zet zich hard in om het Digitale fotoalbum onder de aandacht te brengen van mensen die hier nog geen ervaring mee hebben. Bij Fotoalbum ontdekken mensen algauw dat het maken van een mooi, persoonlijk fotoboek helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en veel minder tijd kost dan je zou verwachten.

Be Sociable, Share!

Tags: , ,

Category: Afdrukcentrales, Fotografie

Comments are closed.

banner ad
Get Adobe Flash player