Showcase: met Ben & Jamie Saunders naar Macedonië

| January 6, 2011 | 2 Replies

Mixfight Photo Tour: met MMA Hoorn naar Macedonië

Met dank aan Mixfight
Tekst en fotografie: Ronald Eckringa

Vandaag was het dan zover. Een tijdje geleden werd ik door Jamie Saunders van MMA Hoorn uitgenodigd om mee te gaan met een trainingskamp dat MMA Hoorn organiseerde in Macedonië. De kans om lekker een weekje te fotograferen in een land dat ik nog niet ken laat je natuurlijk niet schieten. Na gechecked te hebben of dat met m’n werk ook lukte zei ik dus graag “ja”. Een nieuwe en uitgebreide “Mixfight on Tour” was in de maak. Nadat Mixfight al landen als Duitsland, Suriname, Jamaica, Thailand, Polen en de Verenigde Staten had bezocht is dit keer dus Macedonië aan de beurt. Met 15 man spraken we vanmorgen om 04.15 uur al af op Schiphol. Lekker vroeg, maar iedereen was wakker. De vlucht naar Skopje zou ook een bijzondere vlucht worden. Het was de eerste rechtstreekse verbinding van Amsterdam naar Skopje (door Transavia). Reisbureau Karatanova, die ook onze reis verzorgde, had daar een heel groot aandeel in.
Bij aankomst hadden de Macedoniërs een ontvangstcomité van formaat georganiseerd. Muziek, dans, veel radio en televisie en zowaar ook de Nederlandse ambassadrice die een toespraak hield. Overigens, ook het vliegtuig werd gedoopt door 2 brandweerwagens die ons op stonden te wachten.
Tijdens het onthaal kreeg ook iedereen een presentje: een aantal boekjes over Macedonië en 2 kleine flesjes wijn. “Er zit toch wel alcohol in?” vroeg Jamie aan de ambassadrice, maar daar hoefden we ons geen zorgen over te maken :-)

Bekijk het artikel met daarin alle foto’s op dé nummer 1 vechtsportsite van de Benelux >>>

Copyright tekst en beeld: Ronald Eckringa


Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , ,

Category: showcases

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ria vd pluijm says:

  en hoe vonden jullie macedonie,
  ik hou van dat land,
  de vader van mijn kinderen is vandaar,
  mijn schoondochter ook,
  18 sept heb ik daar een bruiloft van mijn zoon,het is dan de derde bruiloft die ik daar ga meemaken,zo mooi.

 2. ria vd pluijm says:

  als ik dit eerder wist was ik zeker meegegaan,
  zocht eigenlijk jullie tatooshop en kwam dit tegen.

Leave a Reply

banner ad
Get Adobe Flash player