Mixfight Press Photo Awards 2011

| February 24, 2012

In samenwerking met de Panorama, El Bastardo, Blushh, Van der Wal Advocatenkantoor en Tattoostudio Get-Ink is er door de bezoekers van Mixfight.nl ook dit jaar weer bepaald welke foto tot dé vechtsportfoto van het jaar bekroond mag worden. De Mixfight Press Photo is een publieksprijs voor fotografen uit alle takken van de vechtsport. De stemmen zijn inmiddels geteld – dankzij de wondere wereld van Excel – en de winnaars zijn dan ook bekend.

DE WINNAAR!


Het niveau van de ingezonden foto’s is van erg hoge klasse en het lijkt wel alsof het ieder jaar beter wordt. Het afgelopen jaar ging Marieke van Horssen (beter bekend als mama) er vandoor met de prijs. Dit jaar werd het werd een nek aan nek race tussen Bas Uterwijk en Fokje Otter. De strijd werd gewonnen door Bas Uterwijk, die tegenwoordig ook deel uitmaakt van het fotografenteam van weekblad de Panorama. Op de foto zien we Sergio Pique en Aaron Ware tijdens een kickboksgala op Sint Maarten. De wedstrijd werd gewonnen door Pique op beslissing. Deze winnende foto wordt gepubliceerd in de Panorama.

Bas wint met deze foto een geldprijs ter hoogte van €300,-, een jaarabonnement Panorama, 1 uur rechtsbijstand van Van der Wal Advocatenkantoor, een hoodie van El Bastardo en 2×2 vrijkaarten voor het komende evenement van Blushh.

TWEEDE PRIJS
De tweede prijs is zoals gezegd gewonnen door Fokje Otter, die met een heel bijzondere foto erg veel stemmen kreeg. Op de foto zien we een vechter die wordt toegesproken door zijn trainer/coach tijdens het kickboksgala van Bruinsma Sport in Stadskanaal d.d. 5 februari 2011. Het bijzondere is natuurlijk het fraaie schaduweffect, waardoor we op de achtergrond beide figuren uitvergroot zien. Fokje wint een half jaar abonnement Panorama, een t-shirt van El Bastardo, een tattoeagebon van tattoostudio Get Ink en 1×2 vrijkaarten voor het komende evenement van Blushh.

DERDE PRIJS
De derde prijs is gewonnen door Harmen Bakker. Ismael Londt scoort met een gesprongen knie tegen Mourad Bouzidi. Perfect getimede en scherp geschoten foto van Harmen, beter bekend als Richelieu, die goed is voor de derde prijs. Harmen wint met zijn foto een half jaar abonnement Panorama, een t-shirt van El Bastardo en 1×2 vrijkaarten voor het komende evenement van Blushh.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , ,

Category: Fotografie, Nieuws, showcases

Comments are closed.

banner ad
Get Adobe Flash player