NVN Workshop Frans Lanting California Coast 2012

| October 9, 2011

In samenwerking met het NVN geeft Frans Lanting komend voorjaar een 7 daagse workshop in Californië in de Verenigde Staten. Een exclusieve workshop met deze topfotograaf biedt een unieke kans te werken aan uw persoonlijke groei op fotografisch gebied. De workshop vindt plaats van 21 t/m 29 april 2012 op prachtige locaties rondom zijn thuisbasis in Santa Cruz en Monterey.

Frans zal samen met zijn 3 man sterke professionele staf voor een ongelofelijke workshopervaring zorgen.  Frans is National Geographic fotograaf en heeft vele prijzen gewonnen zoals BBC Wildlife Photographer of the Year, World Press Photo en de Ansel Adams Award.

Op unieke locaties rondom zijn thuisbasis zal gewerkt worden aan uw persoonlijke groei op fotografisch gebied, de kunst van het zien en conceptuele fotografie. Niet oppervlakkig, maar verder leren kijken. Het team tilt u naar een hoger niveau door een persoonlijk ontwikkelplan, intensieve begeleiding, gezamenlijke bespreking van het werk en het maken van een eindpresentatie.

Naast fotograferen zal er aandacht uitgaan naar workflow en beeldbewerking. Dit alles samen met een Nederlandse groep workshopdeelnemers in de dynamische setting van de Californische kuststreek rondom Santa Cruz en Monterey in de Verenigde Staten.

Deze workshop wordt aangeboden door Frans Lanting Studio in samenwerking met het NVN. Er kunnen slechts 18 personen deelnemen.

Voor het opvragen van een uitgebreide brochure of meer informatie kunt u contact opnemen met Eric Bergmeester via e.bergmeester@nvnfoto.nl.

Bron: http://nvnfoto.blogspot.com/2011/10/nvn-workshop-frans-lanting-california.html

Be Sociable, Share!

Tags: , ,

Category: Fotografie, Nieuws

Comments are closed.

banner ad
Get Adobe Flash player