Over fototest

Fototest is een Nederlands weblog over alles dat met foto’s en fotografie te maken heeft. Onderwerpen als nieuws, tutorials, fotoapparatuur en afdrukcentrales passeren dan ook met regelmaat de revue.

Behalve zelf geschreven artikelen vind je op Fototest.nl tevens vermeldingen van fotografische artikelen op andere websites.

Copyright

Teksten die op Fototest.nl staan zijn in eigen beheer geschreven. Copyright hierop berust daarom bij de desbetreffende auteur. Daarnaast kan het zijn dat er kopieën geplaatst worden van persberichten die door derden geschreven zijn. In dit laatste geval wordt de bron bij het artikel vermeldt.

De afbeeldingen op deze website zijn vrij van auteursrechten en zijn overgenomen van gratis stockphoto websites zoals SXC. Daarnaast gebruikt Fototest.nl afbeeldingen van Flickr die onder Creative Commons vallen. Indien u van mening bent dat een afbeelding ten onrechte geplaatst is hoor ik dat graag van u.

Tips en suggesties

Heeft u een relevant artikel geschreven en u wilt deze op Fototest plaatsen? Of heeft u een goede tip of suggestie? Ik hoor het graag van u. Neem contact met me op via onderstaand contactformulier.

Adverteren op Fototest?

Banner, tekstlink, artikel of iets anders? Informeer naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.

Disclaimer

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen echter op geen enkele wijze rechten of aanspraken worden ontleend.

Contactformulier

Naam (verplicht)

Email

Onderwerp

Bericht

Be Sociable, Share!
banner ad
Get Adobe Flash player