Photofacts lanceert fotografie apparatuur website Photogear

| November 1, 2010 | Reply

Persbericht, Nijmegen, 1 november 2010

Photofacts lanceert fotografie apparatuur website Photogear

Het populaire weblog Photofacts.nl lanceert vandaag (maandag 1 november) een uitgebreide website over fotografieapparatuur voor fotografen onder de naam Photogear. Via de website www.photogear.nl kunnen fotografen Nederlandstalige informatie over allerlei fotoapparatuur vinden. Photogear wil fotografen hiermee helpen om de juiste keuze in fotoapparatuur te kunnen maken.

Bijzonder aan Photogear is dat bijna alle informatie op de website door de bezoekers zelf aangepast kan worden, als een soort wiki. Mis je een bepaalde type camera of objectief dan voeg je hem eenvoudig zelf toe. Is de informatie over bepaalde apparatuur in jouw ogen te beperkt, dan voeg je zelf de extra informatie toe. Zo helpt elke bezoeker de volgende bezoeker door nuttige informatie toe te voegen.

De informatie die je op Photogear kunt vinden gaat van algemene informatie tot aanschafprijzen en directe links naar webwinkels waar je de apparatuur kunt bestellen. Uiteraard zijn er ook links naar reviews op andere websites te vinden en natuurlijk kun je zelf je eigen ervaringen met een object achterlaten.

De fotoapparatuur informatie op Photogear is door iedereen vrij in te zien. Wil je iets aanpassen, dan moet je jezelf eerst even aanmelden voor een gratis account. Bijkomend voordeel is dat je met je eigen account ook een lijstje met je eigen apparatuur en een wenslijstje kunt bijhouden. De gegevens op de Photogear zijn objectief en hebben geen commerciële insteek. Iedereen kan informatie toevoegen, uiteraard is er wel controle achteraf en door de Photogear gemeenschap op de ingevoerde gegevens.

Over Photofacts

Photofacts is het grootste weblog over fotografie in Nederland met circa 3.000 bezoekers per dag en wordt geschreven door circa 40 verschillende auteurs. Dagelijks worden er op Photofacts artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie geplaatst. Photofacts is sinds 2006 actief en opgezet door Elja Trum.

Be Sociable, Share!

Tags: ,

Category: Fotografie, Nieuws

Leave a Reply

banner ad
Get Adobe Flash player