TOP-Fotoalbum uitgeroepen tot beste albumprinter van Nederland

| January 20, 2012

Geef in Google het zoekwoord “fotoalbum” of “fotoboek” in en je wordt overladen door enorm veel afdrukcentrales. Doorgaans geven ze bijna allemaal aan de snelste, beste of goedkoopste te zijn. TOP-Fotoalbum deed dat ook altijd, maar hun voegen nu daad bij het woord en zijn verkozen tot de beste fotoalbum afdrukcentrale van Nederland.

Ik heb de afgelopen jaren diverse fotoboeken in handen gehad. Fotopapier, glanspapier, ringband, lay-flat, geprint, gedrukt, ontwikkeld… Noem het maar op. Door deze wildgroei aan aanbieders werd het voor de consument er niet makkelijker op om een keuze te maken.

TOP-Fotoalbum is een relatief nieuwe speler die sinds pakweg twee a drie jaar actief is binnen Nederland, België en Duitsland. Vanaf dag één presenteerde ze zich als een kwaliteitsprinter, echter dan tegen enorm scherpe prijzen.

Zelf was ik redelijk sceptisch in het begin. Maar nadat ik mijn eerste bestelling in handen kreeg was ik dan ook verkocht. Het product was inderdaad van ongekende kwaliteit, inderdaad ontzettend snel geleverd (twee dagen) en inderdaad spotgoedkoop.

De fotoboeken van TOP-Fotoalbum onderscheiden zich van veel concurrenten doordat de boeken niet geprint of gedrukt zijn, maar fotochemisch ontwikkeld worden op echt fotopapier van Fuji. Daarnaast worden de boeken op een speciale manier ingebonden. De zgn. Lay-Flat techniek. Hierbij ontstaat er geen vervelende kromming/vouw in het midden van het boek. Als je het boek openslaat dan loopt de linkerpagina dan ook bijna naadloos over op de andere pagina.

Zoom.nl Fotoalbum test

Het Nederlandse fotografie magazine Zoom heeft recentelijk een test gehouden. Zoom.nl vergeleek 30 aanbieders van fotoboeken en testte onder andere op kwaliteit, levertijd, gemak, service en prijs.

Dit is wat TOP-Fotoalbum te zeggen heeft:

Winnaar Fotoboeken Test Oktober 2011
Nadat we in september al door Fotogidsje werden uitgeroepen tot winnaar van de fotoboekentest 2011, riep tevens Nederlands bekendste fotomagazine Zoom.nl Top-Fotoalbum uit als winnaar van de door Zoom.nl uitgevoerde fotoboeken test 2011.

Zoom.nl vergeleek 30 aanbieders van fotoboeken en testte onder andere op kwaliteit, levertijd, gemak, service en prijs. Op al deze punten scoorden wij het beste werd Top-Fotoalbum uiteroepen als winnaar van de fotoboeken test 2011.


Wil je meer informatie over deze fotoboeken? Neem dan een kijkje op de website van TOP-Fotoalbum.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , ,

Category: Afdrukcentrales, Fotografie, Nieuws, Reviews

Comments are closed.

banner ad
Get Adobe Flash player