Weekcursus portretfotografie door Sander Heeze

| April 3, 2015

Speciaal voor mensen met een goede basiskennis van digitale fotografie zal Sander Heezen van 13 april t/m 17 april 2015 een kleine groep leren hoe je een boeiend portret maakt en wat je daarvoor nodig hebt. De cursus vindt plaats in Amsterdam.

Sander Heezen heeft les gegeven op 4 kunstacademies in Arnhem, Breda, Den Bosch en Groningen. Vandaag de dag geeft hij les aan de BLU in Driebergen en bij CREA. Ook werkt hij als beeldredacteur voor o.a. de VPRO gids. Hij werkt als reportage- en portretfotograaf voor verschillende media, waaronder de Volkskrant, Maarten, Daklozenkrant Z, AD en Alpe d’Huzes. Kortom, een unieke kans om te leren van een beroepsprofessional en alom gewaardeerd portretfotograaf.

De focus zal liggen op het fotograferen in natuurlijk licht; er zal daarom vooral op locatie worden gefotografeerd, maar ook zal er een dag in een fotostudio worden gewerkt. Sander Heezen leert de cursisten onder andere om foto’s te ensceneren en hoe je een reportageportret maakt.

Uniek aan deze cursus is dat Sander Heezen zijn cursisten vijf aaneengesloten dagen intensief begeleid en ondersteund van maandag tot en met vrijdag. CursusLab, de organisatie achter deze bijzondere cursus, gelooft namelijk in het effect van de snelkookpan. De cursisten kunnen zich zo een week lang volledig richten op portretfotografie en bereiken snel resultaat en extra diepgang.
Wilt u zich inschrijven voor deze cursus of bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan op www.cursuslab.nl.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , ,

Category: Nieuws

Comments are closed.

banner ad
Get Adobe Flash player