White paper van de Canon EOS-1D Mark IV

| November 18, 2009 | 2 Replies

Canon heeft de beroemde White Paper vrijgegeven voor de EOS-1D Mark IV camera. In de White Paper staan alle technische details van de camera genoemd, evenals de verschillen tussen deze camera en zijn directe voorganger, de Mark III.

De White Papers zijn een toevoeging op de handleiding van de camera en kunnen worden gebruikt om te begrijpen wat de camera doet wanneer de fotograaf een foto maakt. In detail wordt uitgelegd doe het nieuwe 45 punten autofocus systeem werkt, wat de kruis-sensoren doen en wat er nu precies wordt bedoeld met geregistreerde AF punten.

Een flink hoofdstuk gaat ook over de video mogelijkheden van de camera. De diverse video opname formaten worden uitgelegd, evenals de manier waarop de audio wordt opgenomen en de mogelijkheden om al in de camera te beginnen met de montage van de geschoten beelden.

Al met al een schat aan informatie die het mogelijk maakt veel meer kennis op te doen van uw Canon EOS-1D Mark IV camera.

U kunt de White Paper hier downloaden (PDF formaat, Engelse taal)

Bron: DSLR.nl

Be Sociable, Share!

Tags: , , ,

Category: Hardware

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Harmen Bakker says:

    Tering mooi appartaat Tony! Jammergenoeg is mijn Mrk III nog lang niet afgeschreven, maar dit is wel een fantastich toestel!

  2. admin says:

    Boh ja… hou op zeg.. zit ik dan met mijn (inmiddels) antieke Canon 10D waar ik destijds 1000 euro voor een 2ehands losse body betaald heb..

    Welkom op Fototest trouwens ;)

Leave a Reply

banner ad
Get Adobe Flash player